Kerst 2017: Efteling, eten & feesten

Kerst 2017: Efteling, eten & feesten

Mijn kerst was echt heel tof. Ik ben naar de Winter Efteling geweest, heb hard gefeest bij Yellow Claw in de Effenaar en verder vooral lekker gegeten!

Kerst videootje

Ik heb met de kerst gefilmd en zie hieronder mijn kerst samengevat in 7 minuten! Vergeet niet te abonneren op m’n YouTube kanaal โœŒ๐Ÿป

24 december naar de Efteling en Yellow Claw

Het was een lange maar toffe dag, die begon met een intro’tje filmen voor de video. Daarna snel de auto in gestapt naar Kaatsheuvel ๐Ÿš—๐Ÿ’จ

Efteling met pa en m’n broer

Tsja je kan zeggen over de Efteling wat je wil maar het is gewoon ouderwets lol hebben. M’n video bestaat voor de helft uit Efteling materiaal dus ik zou zeggen check dat vooral even. Na 26 jaar het ‘kleine broertje’ geweest te zijn kon ik eindelijk m’n broer eens te kakken zetten ๐Ÿ’ฉ

Net als half Instagrammend Nederland moest ik gewoon even op de bekende paddenstoel van het Sprookjesbos zitten:

Kerstnacht met Yellow Claw in de Effenaar

Het was ff geleden dat ik Yellow Claw had gezien. Ik had bizar veel zin in deze avond. Ze hadden als vanouds de hardste trap hits meegenomen. Het was een dikke show en DJ Abstract, Mike Cervello en FeestDJRuud Dolf waren ook hard. Check ff m’n video vanaf 4 min om mij lomp te zien doen in de moshpit, joe!

Eerste kerstdag eten bij ma

Ik heb deze dag eigenlijk weinig gedaan behalve uitslapen en wat foto’s van de Efteling bewerkt (zoals de family foto). ’s Middags ging ik naar Geldermalsen naar Grand Hotel Mamma voor een heerlijke maaltijd roti en ouderwets sjoelen ๐Ÿ’ช๐Ÿป

sjoelen

Tweede kerstdag eten bij m’n broer

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik heerlijk mocht komen gourmetten. Lieke, Mark, thanks. Ook voor de kado’s. Ondanks dit alles heb ik uiteraard wel m’n broer gesloopt met Mario Kart. Forever de King of Kart ๐Ÿ‘‘

Mario Kart
 

En met dit GIF meesterwerk sluiten we deze post af, later!

โœŒ๐Ÿป,
Matthijs
 

Volg mij op Instagram ๐Ÿ“ธ

Deze blog posts zijn leuk (hoop ik). Maar soms schrijf ik ze vaak en soms wat minder vaak. Wil je op de hoogte blijven van waar ik mee bezig ben?

Volg me dan op Instagram:ย @matthijsdedeugd

Laat een reactie achter ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *