Op solo reis in Portugal // Canon 200D vlogs

Op solo reis in Portugal // Canon 200D vlogs

Op solo reis in Portugal

In 2018 ging ik in m’n eentje op een gave trip door Portugal. Eerst 2 dagen in Porto, toen met de trein naar Lissabon gegaan voor 2 dagen en daarna een auto gehuurd om 5 dagen te road trippen door de Algarve! Check hieronder alle vlogs.

48 uurtjes in Porto // Portugal Vakantie Vlog #1

Lissabon Citytrip // Portugal Vakantie Vlog #2

Algarve Road Trip // Portugal Vakantie Vlog #3

Skydiving Algarve // Portugal Mini Vlog

Portugal cinematic video // DJI Mavic Air ft. Canon 200D

Bekijk alle videos
 

Locaties en route

Ik hou al mijn reizen bij op één kaart en hieronder kun je deze trip bekijken:

 

Abonneren op YouTube

Ik maak to the point filmmaking content waarmee ik jou help een betere filmmaker te worden. Vind je m’n videos nou tof en wil je op de hoogte blijven als ik een nieuwe video voor je heb op mijn YouTube kanaal?

Abonneer dan via het rode knopje: