Sony A7iii fotografie trip naar Luxemburg en Duitsland!

Sony A7iii fotografie trip naar Luxemburg en Duitsland!

Sony A7iii fotografie trip naar Luxemburg en Duitsland!

Ik neem je mee op een Sony A7iii fotografie trip naar Luxemburg en Duitsland! Het was echt heel tof om foto’s te maken in de natuur. In deze vlog laat ik je mooie plekken zien met watervallen, rivieren en bergen, allemaal op slechts 3 uur rijden vanaf Nederland!

Gear

» Sony A7iii
» Tamron 17-28mm f/2.8
» Tamron 28-75mm f/2.8
» Tamron 70-180mm f/2.8
» Microfoon
» Cameratas
» SD kaart
» Tripod
» Bekijk al mijn gear

Bekijk alle videos
 

Abonneren op YouTube

Ik maak to the point filmmaking content waarmee ik jou help een betere filmmaker te worden. Vind je m’n videos nou tof en wil je op de hoogte blijven als ik een nieuwe video voor je heb op mijn YouTube kanaal?

Abonneer dan via het rode knopje:

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *