Perfect split screen effect in Premiere Pro // gratis preset!

Perfect split screen effect in Premiere Pro // gratis preset!

Perfect split screen effect in Premiere Pro // gratis preset!

Een split screen effect maken in Premiere Pro is best lastig, maar niet als je deze techniek gebruikt! Ik leer je allerlei varianten van dit effect, maar je kan ook mijn split screen presets downloaden.

Download de presets

Drop hieronder even je mail om de split screen presets voor Premiere Pro te downloaden. Geen spam I promise!

Bekijk de split screen tutorial

Mijn gear

» Bekijk al mijn gear

  Bekijk alle videos  

Abonneren op YouTube

Ik maak to the point filmmaking content waarmee ik jou help een betere filmmaker te worden. Vind je m’n videos nou tof en wil je op de hoogte blijven als ik een nieuwe video voor je heb op mijn YouTube kanaal?

Abonneer dan via het rode knopje:

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *