Hoe doe je een multicam livestream? (Sony A7S iii & A7iii)

Hoe doe je een multicam livestream? (Sony A7S iii & A7iii)

Hoe doe je een multicam livestream? (Sony A7S iii & A7iii) // Cam Link 4k + Stream Deck + OBS + Zoom

Hoe doe je een multicam livestream? Dat is de vraag waarmee ik zat toen ik een live webinar moest geven via Zoom. Het antwoord was helaas een stuk moeilijker dan ik dacht want ik liep tegen veel problemen aan om Zoom en OBS aan elkaar te knopen en het internet bood niet echt hapklare oplossingen ? het is me uiteindelijk gelukt en in deze video vat ik alle oplossingen voor je samen!

In deze video leer je:

  • Hoe je HDMI camera feeds in je computer krijgt met 2x Elgato Cam Link
  • Hoe OBS werkt met scenes en sources
  • Hoe je Stream Deck kunt koppelen aan OBS
  • Hoe je OBS video in Zoom krijgt en andere software
  • Hoe je audio en video synchroon kan maken in je live stream

Bekijk de producten

» Elgato Cam Link 4k
» Elgato Stream Deck
» Sony A7Siii
» Bekijk al mijn gear

Bekijk alle videos
 

Abonneren op YouTube

Ik maak to the point filmmaking content waarmee ik jou help een betere filmmaker te worden. Vind je m’n videos nou tof en wil je op de hoogte blijven als ik een nieuwe video voor je heb op mijn YouTube kanaal?

Abonneer dan via het rode knopje: